۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۵:۳۷

رئیس اداره میراث فرهنگی تربت حیدریه خبر داد:

کشف یک محوطه تاریخی پس از بارندگی‌های اخیر در تربت حیدریه

کشف یک محوطه تاریخی پس از بارندگی‌های اخیر در تربت حیدریه

تربت حیدریه - رئیس اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی تربت حیدریه گفت: یک محوطه تاریخی جدید پس از بارندگی های اخیر در این شهرستان شناسایی شد.

علی محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: بر اساس گزارش اعضای انجمن میراث فرهنگی روستاهای تربت حیدریه در خصوص مشاهده سفال‌های تاریخی در داخل رودخانه‌ای در حوزه این شهرستان بعد از بارندگی‌های سیل آسای اخیر کارشناسان میراث فرهنگی، پس از بازدید محل مورد نظر، محوطه تاریخی جدیدی را شناسایی نمودند.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تربت حیدریه افزود: بر اساس بررسی‌های اولیه کارشناسان میراث فرهنگی، این محوطه مربوط به دوران قرون اولیه و میانی اسلام است. با توجه به بارش‌های شدید فروردین ماه، یگان حفاظت میراث فرهنگی شهرستان ونیز اعضای انجمن‌های میراث فرهنگی روستاها در نقاط مختلف شهرستان و به ویژه مناطقی که دارای آثار تاریخی بودند در حالت آماده باش قرار دارند.

وی گفت: همچنین در این مدت بیش از ۴۰ مورد بازدید به همین منظور انجام و یک باند حفاری غیرمجاز نیز دستگیرشده است.

کد مطلب 4905454

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha